Το Κέντρο Διδασκαλίας Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού (ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ.) έκοψε την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016 την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις εγκαταστάσεις του ΔΙ.Κ.Ε.Π.Π.Ε.Ε. «Σταύρος Νιάρχος» όπου και στεγάζεται.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Πρόεδρος του Κέντρου Διδασκαλίας Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού, Καθηγητής κ. Γεώργιος Καψάλης, οι σπουδαστές όλων των προγραμμάτων του Κέντρου καθώς και το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό.

Ο Πρύτανης, αφού τόνισε ότι το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το Κέντρο Διδασκαλίας Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις υποχρεώσεις του απέναντι στους αλλοδαπούς σπουδαστές του, ευχήθηκε σε όλους καλή πρόοδο, καλή χρονιά με υγεία και πάντα επιτυχίες.

Το φλουρί κέρδισε Κινέζα σπουδάστρια του Κέντρου που συμμετέχει στο Πρόγραμμα ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού βάσει τριετούς Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Ξένων Σπουδών του Πεκίνου και του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Στη σπουδάστρια δόθηκε αναμνηστικό δώρο από το Κέντρο Διδασκαλίας Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού.

1.jpg 2.jpg 3.jpg

 
 
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #9ada4e #a9f9a7 #1d3eff